Detalizēta prognoze katrai zvaigžņu zīmei: Tamāra Globa pastāsta, ko gaidīt no zvaigznēm 2023. gada decembrī

2023. gada pēdējais mēnesis visām zvaigžņu zīmēm būs notikumiem bagāts. Tamāra Globa izteica savu prognozi katram.

Auns

Decembris Aunam būs ļoti aktīvs un notikumiem bagāts. Sajutīsi enerģijas pieplūdumu un daudz ceļosi, komunicēsi ar cilvēkiem no citām pilsētām un valstīm. Daudzas jaunas iepazīšanās nesīs panākumus gan personīgajā dzīvē, gan biznesā.

Taču arī ceļojumos iespējamas grūtības un materiālie zaudējumi, tāpēc seko līdzi savām mantām un finansēm. Ceļošana mainīs jūsu pasaules uzskatu un palīdzēs no jauna paskatīties uz savām spējām un dzīves mērķiem. Aktīvi apgūsi jaunas prasmes un veidosi nākotnes plānus.

Mēneša beigās veltiet laiku atpūtai ar draugiem un jaunām paziņām, ceļojumiem un hobijiem. Bet nepārtērējiet. Izmaiņas personiskajās attiecībās iespējamas arī decembra pirmās un pēdējās nedēļas beigās.

Vērsis

Vērsi sagaida interesantas pārmaiņas un jaunas iespējas personīgai izaugsmei. Šis ir lielisks laiks mācīties un sākt mācīt. Apkārt būs cilvēki, kuri var daudz ko iemācīt. Iespējamas arī svarīgas lietišķas tikšanās ceļojumu laikā, paverot perspektīvas profesionālai izaugsmei.

Tajā pašā laikā centies saglabāt mieru savā ģimenē un rūpēties par sev tuvajiem cilvēkiem, īpaši sievietēm, kuras tev vienmēr ir palīdzējušas. Decembra pirmā puse un mēneša vidus var būt saspringtas attiecībās. Taču līdz mēneša beigām situācija noskaidrosies un stabilizēsies. Jebkurā gadījumā esiet taupīgs tēriņos.

Dvīņi

Dvīņiem decembris sāksies ar radošuma un romantikas periodu personiskajās attiecībās. Izmantojiet šo brīdi, lai iegādātos sev svētku tērpus, par kuriem jau sen sapņojat. Tomēr visu mēneša lielāko daļu īpaša uzmanība jāpievērš ģimenei.

Centieties neiesaistīties konfliktos ar mīļajiem. Iespējamas izmaiņas biznesa līgumos un personiskajās attiecībās, tāpēc svarīgi nesabojāt attiecības ar partneriem un saglabāt harmoniju. Decembra pēdējā nedēļā ieklausies savas ģimenes, bērnu un apkārtējo viedokļos, ņem vērā viņu intereses un rūpējies par bērnu labklājību.

Vienlaikus viss mēnesis ir labvēlīgs savu biznesa talantu realizēšanai, īpaši radošajās profesijās, kā arī sadzīves darbos.

Vēzis

Decembris Vēžiem būs pilns ar notikumiem, kas saistīti ar darbu, personiskajām un radošajām interesēm. Jums būs daudz ko darīt ap māju, ģimeni, biznesu un sportu. Tāpēc jau iepriekš uzkrāj spēkus un pacietību.

Piemērots laiks sportošanai, radošu plānu īstenošanai un personīgo attiecību veidošanai. Taču pirmās nedēļas beigās un otrās nedēļas sākumā, kā arī gandrīz visu decembra trešo desmit dienu iespējami strīdīgi jautājumi ar draugiem un mīļotājiem.

Viss mēnesis būs piepildīts ar aizraujošiem notikumiem, kuriem rūpīgi jāgatavojas. Ir svarīgi ieklausīties apkārtējo cilvēku viedokļos un interesēs. Veiksmīgi virzīsies uz priekšu komandas darbs un ģimenes bizness.

Lauva

Mēnesis Lauvai būs interesantiem notikumiem bagāts. Tevi sagaida daudz aktīvu, radošu un fizisku darbu un izbraucienu, kuros vari dalīties ar saviem mīļajiem. Liela būs arī intelektuāla darbība, kas saistīta ar finanšu jautājumiem. Varēsi kompensēt nesenos zaudējumus un plānot turpmākos ienākumus.

Taču mēneša otrajā pusē nāksies pārvērtēt savas iespējas. Decembra beigās pieaugs gan ienākumi, gan izdevumi. Var rasties vilšanās draugos un mīļotajos. Neskatoties uz to, mēnesis kopumā būs veiksmīgs, lai gan prasīs no jums lielas pūles.

Jums būs jāizdara izvēle starp mājām un darbu. Esiet uzmanīgs pret ģimeni, rūpējieties par saviem mīļajiem un rūpējieties par savām mājām. Iekārtojiet savu māju, pabeidziet iesāktos renovācijas projektus. Un, protams, neaizmirstiet par savu māti un ar viņu saistītiem jautājumiem.

Jaunava

Decembris Jaunavām būs periods, kad jāmeklē izeja no esošās situācijas attiecībās ar draugiem, personisko un ģimenes jautājumu risināšanā. Notikumi risināsies tev par labu negaidītos veidos. Varēsi rast radošus risinājumus un saskatīt tajos jaunas iespējas.

Šis ir labvēlīgs laiks bērniem, radošumam, mācībām un ceļošanai. Atrodoties prom no mājām, jūs satiksiet jaunus cilvēkus, atradīsiet noderīgus sakarus un iespējas, kā arī spēsiet kompensēt nesenos zaudējumus. Ik pa laikam jūs varat uztraukties par attiecībām ar draugiem un personīgām lietām.

Lasi vēl: Kā sagaidīt 2024. gadu- ko vilkt mugurā, kādus ēdienus pasniegt, un kā iepriecināt Pūķi

Īpaši saspringtas attiecībās ar draugiem un mīļajiem var būt decembra pirmās nedēļas beigas un otrās nedēļas sākums, kā arī otrās dekādes sākums. Taču kopumā mēnesis būs veiksmīgs, ja pieņemsi gudrus lēmumus.

 

Šķir otru lapu, lai turpinātu lasīt…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment